Communicatie

Veel ondernemers in het MKB segment zitten met het dilemma dat ze enerzijds de kansen zien, maar aan de andere kant de investering van een medewerker te riskant vinden. Gaat deze medewerker zich direct terug verdienen? Is een medewerker die een directe bijdrage levert aan het primaire proces niet verstandiger? Wat als de economie terugloopt? Dit is exact waar wij op inspelen. Doordat wij voor verschillende opdrachtgevers werken zijn wij in staat om ons kennisniveau optimaal te houden zodat wij deze kennis direct voor jou kunnen inzetten.

Wat kunnen wij doen op het gebied van Communicatie?

Communicatie is een breed begrip. Het overbrengen van een boodschap, verbaal of non-verbaal. Intern of extern? Wie wil je bereiken en wat wil je eigenlijk dat deze persoon onthoud? De inhoudelijke boodschap of alleen je merk? Op welke wijze bereik je eigenlijk vandaag de dag je doelgroep het best? Wat komt er terug van je investering? Wat mag er verwacht worden? Door onze brede ervaring kunnen wij het volgende voor jou betekenen:

  • Het beheer van je social media.
  • SEO optimalisatie en beheer inclusief rapportages
  • Het opstellen, verzenden en monitoren van digitale mailingen
  • Ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van presentaties, seminars, webcasts

 

Will je meer weten over wat SimpleThinking voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.