Marketing

Veel ondernemers in het MKB segment zitten met het dilemma dat ze enerzijds de kansen zien, maar aan de andere kant de investering van een medewerker te riskant vinden. Gaat deze medewerker zich direct terug verdienen? Is een medewerker die een directe bijdrage levert aan het primaire proces niet verstandiger? Wat als de economie terugloopt? Dit is exact waar wij op inspelen. Doordat wij voor verschillende opdrachtgevers werken zijn wij in staat om ons kennisniveau optimaal te houden zodat wij deze kennis direct voor jou kunnen inzetten.

Wat kunnen wij doen op het gebied van Marketing?

Marketing is een breed begrip en heeft raakvlakken met bijna alle onderdelen binnen een bedrijf. Hoe wordt het merk gezien? Hoe wordt de dienstverlenging eigenlijk ontvangen? Haal je het maximale uit je organisatie? Op welke wijze kom je aan nieuwe klanten? Via bestaande klanten? via traditionele reclame advertenties / folders? Via de digitale media ? Waar bevindt uje doelgroep zich eigenlijk en hoe staat je bij hen bekend? Allemaal vragen waar ondernemers mee bezig zijn en waarmee wij je kunnen helpen!

 Door onze brede ervaring kunnen wij het volgende voor je betekenen:

  • Opstellen marketingplan 

  • Uitvoeren klanttevredenheidsonderzoeken 

  • Begeleiden bij marketing vraagstukken (CRM, verkoop, of andere mogelijke zaken waar je tegen aan loopt)

  • Ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van presentaties, seminars, webcasts

 

Speciaal voor starters bieden wij tegen een vast laag tarief van EUR 250,- exclusief BTW de mogelijkheid aan om je te begeleiden bij het ondernemersplan / marketingplan. Klik hier voor meer informatie. 

 

Wil je meer weten over wat SimpleThinking voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden