Online vindbaar?

Veel ondernemers in het MKB segment zitten met het dilemma dat ze enerzijds de kansen zien, maar aan de andere kant de investering van een medewerker te riskant vinden. Gaat deze medewerker zich direct terug verdienen? Is een medewerker die een directe bijdrage levert aan het primaire proces niet verstandiger? Wat als de economie terugloopt? Dit is exact waar wij op inspelen. Doordat wij voor verschillende opdrachtgevers werken zijn wij in staat om ons kennisniveau optimaal te houden zodat wij deze kennis direct voor je kunnen inzetten.

 

Wat kunnen wij doen op het gebied van Online vindbaarheid?

Meer dan ooit tevoren wordt er gebruik van maakt van online mogelijkheden. Jongere generaties schuiven door binnen organisaties en ook de oudere generaties kunnen niet meer zonder. 

  • Het ontwerpen en beheren van uw website en sociale media
  • SEO optimalisatie en beheer inclusief rapportages
  • Het opstellen en beheren van online marketing campagnes.
  • (her)schrijven van website teksten

 

Uw online partner! 

SimpleThinking bouwt websites onder andere op de platformen van Joomla en Wordpress. Dit zijn wereldwijd bekende CMS systemen. Hierdoor is het voor jou als klant eenvoudig om je eigen website bij te werken, nieuws, foto´s, video´s etc Je hebt alles zelf in de hand. Geen behoefte of tijd om dit alles zelf te regelen? Wij hebben hier meerdere mogelijkheden voor. Wij kunnen dit allemaal uit handen nemen. Of je nu dagelijks updates op je website wilt of dat je slechts eens in de zoveel tijd een aanpassing wenst. Geen probleem! Onze onderhoudspakketten zijn scherp geprijsd en aan te passen aan ieders behoefte.

 

Joomla! Wordpress
Google Analytics

Google AdWords

  

Wil je meer weten over wat SimpleThinking voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.