Over ons

SimpleThinking is een jong bureau met een focus op (digitale) marketing en communicatie. Beide hebben we een jarenlang verleden opgebouwd in de financiële dienstverlening. Hierbij hebben wij met heel veel bedrijven zaken gedaan en nog meer bedrijven (online) kunnen bekijken. Hier is duidelijk naar voren gekomen dat er nog veel ondernemingen zijn die niet volledig gebruik maken van de digitale mogelijkheden.

Vaak wordt er nog in de traditionele business modellen gedacht (heeft immers jarenlang gewerkt) waarbij er weinig aandacht is voor de talloze mogelijkheden van de online aanwezigheid. Dit is voor ons reden geweest om SimpleThinking op te richten.

Waarom SimpleThinking?

“Simplicity is the ultimate sophistication.” ~ Leonardo da Vinci

Eenvoud is een kracht. Een waarin wij geloven. Zaken kunnen enorm complex zijn (of gemaakt worden) waarbij de kunst is om de boodschap voor de juiste doelgroep op een simpele manier over te brengen zodat iedereen deze begrijpt. 

Wij zijn een jong bureau welke gedreven wordt door passie, enthousiasme en daadkracht! Deze 3 kerncompetenties komen samen in ons dagelijks werk waarbij onze visie is dat alles simpel moet zijn. Simpel is ons uitgangspunt, wij geloven in de kracht van simpel en dragen dat uit in ons werk. Simpel.

Zeker in de financiele dienstverlening hebben wij ervaren hoe omslachtig en complex procedures kunnen zijn. Dit heeft ons geinspireerd om SimpleThinking op te richten. 

 

Wil je meer van ons weten? Neem contact met ons op:

 

Jelmer Andela 

t: 06 - 41 65 88 30

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Geert-Jan Groen

t: 06 - 43 55 49 18

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.